sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Erilainen viikonloppu

Meillä oli hyvällä tavalla erilainen viikonloppu. Lapset pääsivät mummin ja vaarin kanssa asuntovaunuilemaan ja olimme ensimmäistä kertaa kokonaisen viikonlopun ilman lapsia kotona (kerran aiemmin ovat olleet kaksi yötä hoidossa kun viime kesänä olimme hääpäivää juhlistamassa).

Meidän lapsilla on aivan mahtavat mummi&vaari! <3 Jaksavat ottaa murut hoitoon ja touhuta niiden kanssa. Hetkeäkään meidän ei tarvitse murehtia viihtyvätkö lapset tai selviääkö hoitajat hommastaan. Hyvä kun malttoivat heipat sanoa, kun oli jo niin kiire touhuilemaan :)

Me vanhemmat olimme pe-la ihan keskenämme. Minä ompelin ja mies viimeisteli pergolaa. La-su saimme miehen veljen avovaimonsa kanssa seuraksemme. Miehet grillailivat ja katsoivat urheilua. Me naiset väkerrettiin susheja ja herkuteltiin niillä ulkona auringossa. Täydellistä! :)

Sunnuntaina iltapäivästä haettiin murut kotiin ja lapset pääsivät testaamaan uutta uima-allasta. Välissä oli hyvä käydä kylpytakkisillaan syömässä isin grillaamia herkkuja :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti